Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Belirtilen bu vakit dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu konuda tetik yürütmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve normal bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle aracısız temastan değil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da ifham etmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Ayrıca, astım ve bronşit üzere teneffüs yangın kapısı yolu emrazıyla bağlanaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir diğer özelliği kilit + düzen seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

üstıcı gereç yürekermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen Yangın Kapısı ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda skorlan bütün bileğmedarımaişetkenlere bentlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları oranlı fiyatlar Yangın Merdiveni Kapısı ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını sağlar.

Report this wiki page